Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    kaje to goog? :D

    avatar

    13.01.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    GOOG je kratica za DIONICU firme GOOGLE! TO se vidi i iz texta ako ga ponovo procitas! Inace iako rutinski koristimo KRATICE ZA DIONICE na ovom blogu ipak uvijek NASTOJIMO OBJAVITI PUNO IME AKO TE KRATICE NISU LOGICNE! Npr ne mislim da ikome treba obasnjavati sta znaci kratica MSFT, DELL ili YHOO ali vidim kako bi sa kraticama kao ELN, PFE ili DIA netko mogao i imati problema (pa onda nastojim objaviti i puno ime uz kraticu)!! fala na pracenju..

    avatar

    13.01.2006. (23:25)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Posebno hvala na ovome popisu od 1-5...dao si mi puno za razmišljati.Usput...imam problema s prikazivanjem aol i iran wmv.,za razliku od jučerašnjeg HK tv-a.Evo kaj o tome veli WMP...Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file.Neće ih prikazati ni "alternativni playeri" instalirani na mojem compu,a instalirao sam sve moguće codece koji postoje.Vjerojatno mi je "puknuo" download prije završetka pošto week ima 1.49 mb,a gore piše 1,9?Pozdrav i fala na ovom odličnom postu.

    avatar

    13.01.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Felix:..evo sto mi se dogodilo! Promijenio sam Video karticu (nova All-In-Wander 2006) o kojoj cu napisati rijec dvije na HK#2 uskoro, dijelom i zbog toga da bih mogao hvatati TV za blog! Posljedica je medjutim da legendarno slab ATI-jev popratni software ponekad napravi rusvaj u mom XPju i bas dok sam PREBACIVAO (naredba move) te WMV fileove, kompjuter mi se RESETIRAO! Posljedica je da su filove zavrsili OSTECENI iako moj WMP IH USPIJEVA POKAZATI ! Posto drugih nemam, a petak je prohujao, sad ako i ko moze sta izvuci- moze a ko ne - biti ce bolje slijedeci put SIGURNO! SORRY SKVADRO! Volio bih kad bi nam jos netko javio DA LI JE USPIO vidjeti te WMV fileove!

    avatar

    14.01.2006. (04:29)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    FELIX: mozda da pokusas sada!? Povukao sam ih u svoj WMP i SNIMIO NANOVO sa SAVE AS naredbom i vratio na SERVER! MOzda ce sada biti OK?!! Fala na upozorenju!

    avatar

    14.01.2006. (04:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...